Vrijwilligerswerk voor de KSM

Sinds 17 februari 1993 hebben diverse vrijwilligers zich ingezet om de KSM tot een actieve en succesvolle stichting te maken op het gebied van beeldende kunst. Momenteel bestaat het bestuur uit 4 leden die vol enthousiasme veel werk verzetten.

Meerdere keren per jaar worden er diverse evenementen georganiseerd voor jong en oud. Dit vraagt veel tijd en inzet van onze bestuursleden en wij zijn dan ook erg blij met iedere helpende hand die zich aanbiedt…

Kunstroute

Vele handen maken licht werk. De kunstroute is ieder jaar weer een groot succes, maar vraagt ook veel van onze organisatietalenten. Panelen schilderen, lijsten repareren en onderhouden, route uitzetten, kunstwerken veilig plaatsen, drukwerk voor de route en zorgen voor een goede PR. Graag zouden wij ons vrijwilligersbestand voor de Kunstroute willen uitbreiden. Zie jij het zitten om ons te ondersteunen? Meld je dan aan via dit contactformulier.

Workshops

Twee keer per jaar organiseren we een workshop met een diversiteit aan onderwerpen op het gebied van beeldende kunst. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe invullingen. Ben jij iemand die een groep kan aansturen tijdens een creatief proces en lijkt het je leuk om in 1 dag je kennis te delen? Laat ons weten wat jouw ideeën zijn en neem contact met ons op.

Bestuurslid

Wil je deel uitmaken van het vaste bestuur en helpen met het organiseren van leuke activiteiten? Meld je dan aan als bestuurslid en draai vrijblijvend een vergadering mee om te kijken of het aan je verwachtingen voldoet.

Wat het bestuur vindt van de KSM…

Het geeft voldoening om te zien dat iedereen op zijn eigen niveau enthousiast bezig is met beeldende kunst. Niet zelden worden we verrast door prachtig werk. Kunst verdient een plekje in Markelo, voor jong en oud.

Het huidige bestuur zet zich al jaren in voor Kunststichting Markelo. Naast de inzet van onze vrijwilligers werken wij graag samen met lokale partijen om zo de activiteiten betaalbaar te houden.

Frisse ideeën voor onze KSM?

Heb je een leuk idee voor een activiteit op het gebied van beeldende kunst, wij houden ons aanbevolen! Laat ons je ideeën weten en kom het eens toe lichten op onze vergadering…

Vriend van de KSM worden

Naast vrijwilligerswerk kun ons ook ondersteunen door vriend te worden van de KSM. Hiervoor krijg je ook iets leuks voor terug…

Rob Haensel

Rob Haensel

Voorzitter

Ria Schapelhouman

Ria Schapelhouman

bestuurslid

Marga IJsebrands

Marga IJsebrands

Secretariaat

Marieke Tempelman

Marieke Tempelman

penningmeester| Social Media