Geef je nu op voor de najaar workshop

By 15 augustus 2015Nieuws

Najaar workshop

Het is weer tijd om je op te geven voor onze bekende najaar workshop. Dit keer gaan we ons verdiepen in de hoogdruk techniek: Linosnede

We laten ons begeleiden door Dick Voortman.

We beginnen op zaterdag 19 oktober om 10 uur met een inleiding van Dick. Daarna gaan we de tekening op het linoleum zetten om deze vervolgens uit te snijden. Door verschillende gutsen te gebruiken in een plaat, krijgt elk uitgesneden vlak of elke lijn haar eigen karakter. Het uitsnijden is een spel tussen lichte en donkere vlakken en tussen dikke en dunne lijn.

Er moet wel aardig doorgewerkt worden want het is de bedoeling dat we rond 16.00 uur mooie/interessante afdrukken hebben. En dat we allemaal weten hoe deze druktechniek in zijn werk gaat.
We leggen het gemaakte werk naast elkaar en gaan we het gezamenlijk bespreken. Dit onder het genot van een drankje en hapje.

En het maakt echt niet uit of je nou een beginner bent of het al onder de knie hebt. Vooral experimenteren en leren. Dat is het belangrijkste.

Aanmelden:

Graag zo spoedig mogelijk aanmelden, voor 12 oktoberAantekening 2019-09-12 224956.

ksm-kunststichting-markelo-midzomerworkshop

(Foto: Marian Waanders)

• Wanneer:Zaterdag 19 oktober 2019
  • Aanvang: 10.00 uur tot 16.30 uur