Geef je nu op voor de midzomerworkshop

By 15 augustus 2015Nieuws

Midomerworkshop

Het is weer tijd om je op te geven voor onze inmiddels bekende midzomerworkshop. Dit keer gaan we lekker een dag groot schilderen op een doek/plaat. We laten ons begeleiden door Angeline de Jong.

Basis

Om er in te komen gaan we heel kort beginnen met vrije oefeningen met houtskool op papier, daarna gaan we met verf op doek werken. Als het weer ons gunstig gezind is zullen we heerlijk aan de slag gaan buiten in de inspirerende omgeving van het strobalenhuis van Angeline en Robert, en anders kunnen we binnen schilderen.

Er word aandacht besteed aan het gebruik van diverse kleuren en haar werking. Het zorgen voor ‘licht’ in je schilderij is ook een aandachtspunt. Het onderwerp is vrij. Het klassieke landschap of een stilleven kunnen worden afgewisseld met experimenten.

Vaste elementen zijn: waarneming, fantasie en compositie. Stap voor stap ontstaat er onder je handen een heel verrassend eigen schilderij. En het maakt echt niet uit of je nou een beginner bent of al iets langer schildert.

Opgave

Graag zo spoedig mogelijk opgeven, voor 20 augustus. Wil je ook even laten weten of je in het bezit bent van een ezel. Anders kunnen we er wat maken.

ksm-kunststichting-markelo-midzomerworkshop

(Foto: Marian Waanders)

• Wanneer:Zaterdag 22 augustus 2015
  • Aanvang: 10.00 uur tot 16.30 uur