Opening Kunstroute 2015

Porseleinen jubileum

Graag nodigen wij van de Kunststichting Markelo je uit om de Feestelijke opening van de 20ste Kunstroute 2015 bij te wonen. Dit jaar is een bijzonder jaar, het is namelijk de 20ste editie van de Kunstroute. Ons porseleinen jubileum, en daar hoort een passend en feestelijk thema bij.

Het jaar van……….

De opening van de Kunstroute 2015 zal door onze wethouder Dhr. Meulenkamp verricht worden. In juli, augustus, september en oktober is de Kunstroute 2015 te bezichtigen op de fiets, auto of lopend. De route zal een lengte van rond de 20 km hebben, waarbij een fraai landschap en verrassende schilderijen en ruimtelijke kunstwerken elkaar afwisselen.

Voor de Markelose scholen hebben we het thema: “Het jaar van Dick Bruna” gekozen. Hierbij ligt de nadruk op de creatieve inbreng van de kinderen. En er zijn weer ontzettend leuke en originele schilderijen/ werkstukken te zien.

kunstroute-2015-ksm-kunststichting-markelo-twente-Ria Wittenberg

(Ria Wittenberg – Porceleinen jubileum)