• Dit event is voorbij.

€20,
studio-stokkum-markelo-workshop-kunststichting-

Midzomerworkshop

Deze zomer gaan we wederom lekker tekenen en of schilderen. In een prachtige inspirerende omgeving van Markelo. Dit keer zijn we te gast bij “De Ooievaar” aan de Roudaalterweg .  Dit is een gastenverblijf van Ria Stokreef.

Basis

Om er in te komen krijgen we een korte inleiding, daarna gaan we aan de slag. Als het weer gunstig is kun je buiten gaan werken aan een landschap of wat je tegen komt.

Er word aandacht besteed aan het gebruik van diverse kleuren en haar werking. Het zorgen voor ‘licht’ in je schilderij is ook een aandachtspunt. Het onderwerp is vrij. Vaste elementen zijn: waarneming, fantasie en compositie. Stap voor stap ontstaat er onder je handen een heel verrassend eigen werk.

En het maakt echt niet uit of je nou een beginner bent of al iets langer tekent of schildert.

Wat kun je zelf het beste meenemen:

• Broodjes voor zaterdag tussen de middag bij de soep
  • Verf & kwasten, eventueel eigen gereedschap & hulpmidden
  • Een ezel, of een plank & stoeltje/krukje voor het werken buiten

Waar zorgt de KSM voor?

• Doeken zijn verkrijgbaar. De kleine voor € 1,- en de grote voor € 3,- . Papier is kosteloos.
  • Soep, melk, karnemelk voor bij de lunch
  • Koffie en of thee in de pauzes
  • Bij de afsluiting van de dag, een glas wijn of fris

Opgave